Objavljen dodatni Javni poziv za projekt “Klasteri – zajedno do uspjeha”

Objavljen dodatni Javni poziv za projekt “Klasteri – zajedno do uspjeha”

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je dodatni poziv za prijavu na natječaj Projekt “Klasteri” kojim pozivaju klastere i klastere u osnivanju, odnosno subjekte malog gospodarstva (gospodarsko interesna društva, obrti, zadruge, društva s ograničenom odgovornošću i dionička društva), pravne predstavnike udruživanja – klaster menadžere, lider subjekte i sl. i udruge, osim onih koji obavljaju primarnu proizvodnju poljoprivrednih proizvoda i ribarstvo, da dostave svoje zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava koja se odobravaju kao državne potpore male vrijednosti. Najviša pojedinačna potpora za klastere u osnivanju je 400.000,00 kuna, a najviša pojedinačna potpora za operativne klastere je 650.000,00 kuna. Intenzitet potpore je do 85% prihvatljivih troškova.

Prijavitelji koji su podnijeli zahtjeve prema Javnom pozivu iz III. ciklusa objave Projekata, objavljenom 27. travnja i zaključenom 28. svibnja 2012. godine  ne podnose zahtjeve, njihove dostavljene prijave će se uzeti u razmatranje u okviru dodatnog roka Javnog poziva.

Cjelovite verzije Izmjena i dopune Projekta, kao i Dodatni poziv te Prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

U slučaju pitanja i upita informacije možete dobiti putem sljedećih kontakata: e-pošta: pitanja@minpo.hr i na besplatni info telefon: 0800/234505.

*Informacija sa stranica: www.minpo.hr