Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internetske stranice infokorp.hr u vlasništvu tvrtke Infokorp d.o.o.

Korištenjem sadržaja stranice i usluga koje pripadaju domeni infokorp.hr (u daljnjem tekstu Infokorp), smatra se kako su korisnici upoznati s uvjetima korištenja, te da ih razumiju i u potpunosti prihvaćaju. Ukoliko se ne slažete sa gore navedenim, nemojte koristiti ovu internetsku stranicu.

Infokorp zadržava pravo izmjene sadržaja internetske stranice bez obveze prethodne najave. Infokorp d.o.o. nije odgovoran za eventualno nastalu štetu uzrokovanu izmjenama sadržaja ili korištenjem navedene internetske stranice.

Sadržaj internetske stranice zaštićen je autorskim pravima izdavača te se sadržaj iste može koristiti za pojedinačne potrebe korisnika u nekomercijalne svrhe.

Infokorp se obvezuje poštivati privatnost i anonimnost svojih korisnika. Mogući podaci neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju zakonskih obveza.

Infokorp internetska stranica sadrži dokumente i informacije te linkove sa drugih internetskih stranica na koje nemamo nadzor te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti vezano uz sadržaj na internetskim stranicama drugih osoba.

Infokorp zadržava pravo uskratiti mogućnost korištenja internetske stranice bez prethodne najave.

Internetski portal osmišljen je sa svrhom pružanja korisnih informacija, te za ažurnost i točnost istih ne odgovaramo.

Infokorp neće prikupljati osobne podatke o vama (npr. Ime, adresu, tel. broj, email adresu), osim u slučajevima kada nam ih vi dobrovoljno uručite (npr. Slanje životopisa, slanje upita itd.), odnosno date svoj pristanak ukoliko nije drugačije zakonski propisano.

Osobne podatke koje nam isporučite, obično koristimo za odgovaranje na upit ili kako bismo vam omogućili pristup određenim informacijama ili ponudama.

Tijekom procesa korištenja telekom usluga za pristup našoj internetskoj stranici, vaši komunikacijski podaci (npr. IP adresa) ili podaci o uporabi (podaci o početku, završetku i trajanju svakog pristupa) generiraju se tehnički i mogli bi se povezati uz vaše osobne podatke. Ukoliko postoji neophodna potreba, koristiti će se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka.

Podatke koji se prikupljaju putem cookies (tekstualne datoteke spremljene u pretraživaču korisnika), mogu se automatski prikupljati (npr. Vrsta preglednika, operativnog sustava, rezolucije monitora, ime domene s koje ste došli, vrijeme provedeno na stranici…) i koristiti za unaprjeđenja usluge naše internetske stranice. Detaljnije informacije možete saznati na https://www.aboutcookies.org/.

Infokorp neće svjesno prikupljati podatke od djece bez inzistiranja na pristanak roditelja u skladu sa zakonom. Definicija „djeteta“ utvrđena je zakonom.

Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, koristimo adekvatne tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

U slučaju potrebe za dodatnim pitajima vezano za ove Uvjete korištenja, slobodno nas kontaktirajte na email: infokorp@infokorp.hr