Vi ste: Veliko poduzeće

Vi ste: Veliko poduzeće

Sigurnost i povjerljivost, pouzdanost procesa i uklapanje u međunarodno okruženje prioriteti su našeg poslovanja.

       

 

 

 

 

 

Povjerljivost podataka vam je na vrhu prioriteta i želite biti sigurni da će podaci, poput iznosa plaća i bonusa, ostati tajni i zaštičeni? 

Podaci o vašim plaćama lakše će ostati zaštičeni ukoliko obračun dohotka prepustite Infokorpu. Brinemo se da tajni podaci ostanu tajni, da sve obaveze budu odrađene na vrijeme i da sve bude usuglašeno sa zakonima i propisima. Ne trebate brinuti o edukaciji zaposlenika, godišnjim odmorima ni promjenama u zakonu jer o tome mi brinemo za vas.

Želite imati uvid u preciznu sliku situacije u kojoj se tvrtka nalazi?

Svjesni smo da je za uspješno poslovanje vrlo bitno imati pravu sliku situacije tvrtke, ali i da je vrlo teško u svakom trenutku doći do podataka koji vam trebaju. Što je tvrtka veća teže je zadržati uvid u sve segmente poslovanja i to može dovesti do neželjenih posljedica. Infokorp vam je u mogućnosti osigurati pravovremenu informaciju kroz cjelogodišnju reviziju. Osim što ćemo vam pružiti kvalitetniju uslugu ukoliko reviziju provodimo tokom cijele godine, nećemo okupirati vaše urede i vrijeme vaših djelatnika, te ćemo povečati njihovu produktivnost.